Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas Qualitat i servei, imprimim confiança Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas Amb tu, des del pressupost fins a l'entrega Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas Encara no som els millors, per això ens esforcem més
Més de 40 anys

Més de 40 anyss

Maquinària tecnològica

Maquinària tecnològica

Qualitat garantitzada

Qualitat garantida

Més de 500 clients

Més de 500 clients

Pacoimsa Oficines
Al servei de les arts gràfiques

Coneix-nos

Papel Continuo Impreso, S.A. comercialment anomenada PACOIMSA, és una empresa que des de fa gairebé 4 dècades dedica tots els seus esforços a el món de les Arts Gràfiques, especialment a Serveis Integrals d’Impressió, ubicada a Barcelona i amb presència comercial a tot l’àmbit nacional.

Amb la nostra experiència i l’adaptació progressiva a les necessitats actuals, PACOIMSA compta avui amb els sistemes i tecnologia d’impressió suficients per cobrir una gran part d’alternatives i possibilitats.

Vostès poden disposar dels nostres serveis i productes com són: impressió en continu, impressió en òfset, impressió digital, gran format, serigrafia / tampografia, sublimació, acabats i manipulats, disseny i maquetació, etc.

A PACOIMSA disposem dels mitjans i el personal apropiat per poder oferir-li el servei que cerca i el millor preu de mercat.

Demani’ns preu sense compromís pel seu projecte i en breu es el cotizaremos. Estem segurs que li podem millorar qualsevol proposta que tingui sobre la taula.

La nostra llarga experiència en el sector ens avala: qualitat, fabricació, bons preus i terminis de lliurament. Sense aquestes premisses ja no estaríem aquí.

El convidem a visitar, veure i analitzar els nostres treballs i extreure les seves pròpies conclusions.

Què podem fer per tu?

Els nostres serveis

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o socilitud de pressupost.

    Contacte