Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

Més de 40 anys

Més de 40 anyss

Maquinària tecnològica

Maquinària tecnològica

Qualitat garantitzada

Qualitat garantida

Més de 500 clients

Més de 500 clients

Pacoimsa Oficines
Al servei de les arts gràfiques

Coneix-nos

Papel Continuo Impreso, S.A. comercialment anomenada PACOIMSA, és una empresa que des de fa gairebé 4 dècades dedica tots els seus esforços a el món de les Arts Gràfiques, especialment a Serveis Integrals d’Impressió, ubicada a Barcelona i amb presència comercial a tot l’àmbit nacional.

Amb la nostra experiència i l’adaptació progressiva a les necessitats actuals, PACOIMSA compta avui amb els sistemes i tecnologia d’impressió suficients per cobrir una gran part d’alternatives i possibilitats.

Vostès poden disposar dels nostres serveis i productes com són: impressió en continu, impressió en òfset, impressió digital, gran format, serigrafia / tampografia, sublimació, acabats i manipulats, disseny i maquetació, etc.

A PACOIMSA disposem dels mitjans i el personal apropiat per poder oferir-li el servei que cerca i el millor preu de mercat.

Demani’ns preu sense compromís pel seu projecte i en breu es el cotizaremos. Estem segurs que li podem millorar qualsevol proposta que tingui sobre la taula.

La nostra llarga experiència en el sector ens avala: qualitat, fabricació, bons preus i terminis de lliurament. Sense aquestes premisses ja no estaríem aquí.

El convidem a visitar, veure i analitzar els nostres treballs i extreure les seves pròpies conclusions.

Què podem fer per tu?

Els nostres serveis

Presència Nacional i Abast Global

La nostra Presència a Tot el País

Pacoimsa té la seu a Barcelona, però la nostra influència s’estén per tot l’àmbit nacional. La nostra xarxa d’oficines comercials està a punt per atendre les necessitats de clients a tot arreu d’Espanya. No importa on us trobeu, els nostres serveis d’impressió estan a la vostra disposició.

A més, la nostra versatilitat no coneix límits; no només som experts en impressió, sinó que també oferim solucions de disseny i maquetació per donar vida a les vostres idees.

Estem orgullosos de ser el teu soci fiable al món de les Arts Gràfiques.

artes gráficas líderes
Destacant a la Indústria de les Arts Gràfiques

Líders a la Indústria de les Arts Gràfiques

Con más de 40 años de experiencia en el campo de las Artes Gráficas, Pacoimsa se ha convertido en un líder indiscutible en la industria.

Nuestra dedicación incansable a la calidad y la innovación nos ha permitido construir relaciones sólidas con más de 500 clientes satisfechos. Nuestro compromiso con la maquinaria tecnológica de vanguardia garantiza que estemos a la vanguardia de la impresión en todos sus aspectos.

Desde la impresión en continuo hasta la impresión en gran formato, ofrecemos una amplia gama de servicios respaldados por la calidad garantizada que nos ha hecho destacar.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o socilitud de pressupost.

    Contacte