Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Acabats i manipulats

FINS AL FINAL

Acabats i manipulats

Comptem amb un ampli espai i amb tota mena de maquinària per poder efectuar el procés d’acabat o manipulat que molts treballs requereixen després de ser impresos.

Plegadores, alçadores, encoladores…

Fins al Final

Perfecció en Acabats i Manipulats A Pacoimsa, comprenem que la impressió és només el primer pas en la creació de materials d’alta qualitat. És per això que oferim una gamma completa de serveis d’acabat i manipulat que garanteixen que els vostres projectes impresos es presentin de la millor manera possible, des del principi fins al final.

Ampli Espai i Maquinària Avançada

Les nostres instal·lacions compten amb un ampli espai equipat amb una varietat de maquinària avançada. Això ens permet fer el procés d’acabat i manipulat amb eficiència i precisió.

Diversitat de serveis d’acabat

Oferim una àmplia gamma de serveis d’acabat per satisfer totes les necessitats. Des de plegadores que permeten doblegar documents amb precisió fins a alçadores que organitzen i ensamblen materials de manera eficient, els nostres serveis d’acabat garanteixen que cada projecte tingui un aspecte professional i ordenat.

Perfecció a l’Encolat

La nostra maquinària d’encolat garanteix que els materials es mantinguin units de manera segura i elegant. Ja sigui que necessitis enquadernació de llibres, dossiers o fulletons, podem aconseguir acabats impecables que reflecteixin la qualitat de la teva feina.

Personalització a la teva Mesura

Entenem que cada projecte és únic, per això oferim solucions d’acabat i manipulat personalitzades que s’adapten als teus requisits específics. Ja sigui que necessitis un doblegat especial, enquadernació específica o qualsevol altre acabat personalitzat, som aquí per complir les teves expectatives.

Qualitat a Cada Detall

A Pacoimsa, la qualitat és la nostra prioritat en cada etapa del procés. Els nostres serveis d’acabat i manipulat estan dissenyats per garantir que cada detall es faci servir amb precisió i cura, des del tall fins a l’enquadernació.

Contacta amb Nosaltres

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h

A Pacoimsa, l’excel·lència no és cap opció, és un compromís. Els nostres serveis d’acabat i manipulat garanteixen que els teus projectes impresos es destaquin per la seva qualitat i atenció al detall, des del primer cop d’ull fins al darrer toc. Descobreix com podem elevar els materials impresos a un nivell superior de perfecció.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto