Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Sobre nosaltres

Més de 40 anys al servei de les arts gràfiques
Pacoimsa Oficines
PACOIMSA

La nostra història

Papel Continuo Impreso S.A. (Pacoimsa) és una empresa dedicada a el món de la impressió, fundada per Domingo Esteo en l’any 1980.

Des del seu origen i fins a dia d’avui, la seva activitat principal ha estat la impressió de tot tipus d’impresos en paper continu, així com la impressió de formularis oficials, nòmines, xecs, etc.

Compta també amb maquinària capaç de poder imprimir bobines a 4+4 tintes i a doble amplada el que facilita la producció de grans quantitats. Mailings massius, paperetes electorals, o grans consums d’albarans, factures, cartes, etc. amb sortida fulla a fulla.

També disposem de maquinària per a poder col·lectar fins a 6 fulles que faciliten la creació de jocs solts o per confeccionar jocs per talonaris.

Pacoimsa amb el pas dels anys s’ha anat adaptant a les noves tecnologies en el món de les arts gràfiques, i ha incorporat nous sistemes d’impressió, que ens permeten poder fer molts més tipus d’impresos, ampliant així la gamma de productes que podem oferir als nostres clients

Disposem d’impressió digital en petit i gran format que ens permet cobrir una àmplia gamma de productes de màrqueting (flyers, targetes, targetes, fullets, llibretes, etc.).

La impressió digital en gran format ens permet fer cartelleria, roll-up’s, vinils impresos i de tall i qualsevol altre tipus de material promocional (lones, elements corporis, displays).

També comptem amb la possibilitat d’imprimir per sublimació qual cosa facilita la impressió de tèxtil en qualitat fotogràfica.

Aquesta varietat de tipus d’impressió, ens permet cobrir gairebé totes les necessitats que una empresa pugui tenir en aquest camp, en un sol proveïdor.

La nostra Trajectòria i Compromís:

Des del 1980, Pacoimsa ha liderat el món de les arts gràfiques amb dedicació i evolució constant. Fundada per Domingo Esteo, hem fusionat la tradició amb l´avantguarda, adoptant noves tecnologies per oferir una àmplia gamma de serveis d´impressió.

Qualitat, Varietat i Compromís:

La nostra maquinària de darrera generació i equip altament capacitat garanteixen la qualitat en cada projecte. Ens enorgulleix ser un proveïdor integral, des de la impressió tradicional fins a les darreres tècniques digitals i de sublimació. A Pacoimsa, la satisfacció del client és la nostra prioritat, construint relacions duradores i adaptant-nos a les canviants demandes del mercat.

Innovem pel seu Èxit:

Mirant cap al futur, seguim innovant per superar expectatives. Ja sigui en impressió digital, gran format o sublimació, estem preparats per ser el vostre soci de confiança en totes les necessitats d’impressió. A Pacoimsa, no només imprimim, creem experiències de qualitat.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o socilitud de pressupost.

    Contacte