Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Gran format

NO NOMÉS EN PETIT FORMAT

Gran format

Disposem de diversos plotters en diferents amplades i amb diferents possibilitats d’acabats, com ara tinta blanca. També disposem d´una màquina per imprimir en pla que ens permet imprimir materials de fins a 5cm de gruix.

A més, també disposem d´una taula de tall i fresat que facilita l´acabat de materials per a esdeveniments.

Cartelleria en gran format, Roll-Up’s, corporis, vinils impresos i de tall, lones, displays, etc.

No Només en Petit Format: Explorant Noves Dimensions amb el Gran Format

A Pacoimsa, el nostre compromís amb l’excel·lència en impressió va més enllà dels límits convencionals. Amb la nostra dedicació a la innovació i la tecnologia avançada, obrim un món de possibilitats creatives a l’àmbit del gran format.

Equipats per a l’Extraordinari.

La nostra inversió en tecnologia de gran format és testimoni de la nostra determinació per anar més enllà del que és comú. Comptem amb diversos plotters, cadascun dissenyat per a diferents amplades i capacitats d’acabat, incloent la possibilitat de tinta blanca. Aquesta flexibilitat ens permet abordar projectes desafiadors i únics amb precisió i qualitat excepcionals.

Dimensions Impressionants.

El nostre compromís amb el gran format es reflecteix a la nostra màquina d’impressió en pla, capaç d’imprimir materials de fins a 5 cm de gruix. Això permet explorar noves dimensions i crear peces visuals impactants que capturen l’atenció i deixen una impressió duradora.

Més enllà de la Impressió: Acabats Excepcionals.

La nostra passió per l’excel·lència no s’atura a la impressió. Comptem amb una taula de tall i fresat que ens permet donar un acabat excepcional als materials per a esdeveniments. Des de talls precisos fins a acabats personalitzats, aquesta maquinària ens permet perfeccionar cada detall dels vostres projectes.

Donant Vida a les teves Idees a Gran Escala.

Des de la cartelleria en gran format que domina el paisatge visual fins als Roll-Up’s que es despleguen amb elegància, a Pacoimsa sabem com fer que les teves idees cobrin vida en dimensions èpiques. A més, oferim l’opció de corporis, vinils impresos i de tall, lones cridaneres i displays impressionants.

Contacta amb Nosaltres:
Si estàs a punt per explorar el potencial del gran format i portar els teus projectes al següent nivell visual, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem disponibles per discutir les teves idees i oferir-te solucions de gran format personalitzades que superin les teves expectatives.

Dades de contacte:

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h
A Pacoimsa, el gran format no és només una categoria d’impressió, és una expressió audaç de creativitat que amplia els límits visualment impactant. Descobreix com podem portar les teves idees a dimensions sorprenents i transformar-les en peces que deixen una petjada indeleble.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto