Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Impressió digital

NOVES TECNOLOGIES

Impressió digital

Disposem de 2 màquines per a impressió digital (una per a color i una altra per a blanc i negre) fins a format A3+. Això ens permet imprimir una gran quantitat de gramatges, així com tipus de paper. A més, disposem de la possibilitat de poder imprimir or i plata.

Comptem també amb maquinària auxiliar per poder enquadernar tot tipus de llibres, dossiers o altres tipus de documents que requereixin un manipulat posterior.

Targetes de visita, targetons, etiquetes, flyers, carpetes en petits tiratges, etc.

Noves Tecnologies: Impressió Digital que Eleva les teves Expectatives

A Pacoimsa, la nostra dedicació a la innovació i l’excel·lència es reflecteix en la nostra adopció de les darreres tecnologies en impressió. La impressió digital és una d’aquestes tecnologies que ens permet obrir noves portes de creativitat i eficiència en la manera com presentem les vostres idees.

Precisió i Versatilitat.

El nostre arsenal de tecnologia inclou 2 màquines d’impressió digital, cadascuna dissenyada per complir diferents requisits. Una s’especialitza en color, mentre que l’altra s’enfoca blanc i negre. Amb la capacitat d’imprimir fins a format A3+, la nostra impressió digital és adequada per a una àmplia varietat de projectes, des de petites peces fins a creacions més expansives.

Més enllà del Paper.

Or i Plata Impresos: A Pacoimsa, portem la impressió digital a un nivell superior en oferir la capacitat d’imprimir en or i plata. Aquests tocs metàl·lics afegeixen un element de luxe i sofisticació als teus projectes impresos, permetent destacar i deixar una impressió duradora.

Creacions Manipulades a la Perfecció.

La nostra experiència en la impressió digital no s’atura a la impressió en si. També comptem amb maquinària auxiliar que ens permet enquadernar i manipular una varietat de productes impresos. Això inclou llibres, dossiers i altres tipus de documents que requereixen un acabat impecable després de la impressió.

Una Gamma de Possibilitats Creatives.

La impressió digital ens permet abordar una àmplia gamma de projectes creatius. Des de targetes de visita i targetons fins a etiquetes, flyers i carpetes en petits tiratges, la nostra impressió digital és altament versàtil i s’adapta a les teves necessitats úniques.

Contacta amb nosaltres: Si estàs interessat en aprofitar al màxim les nostres capacitats d’impressió digital, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem disponibles per discutir els teus projectes i oferir solucions personalitzades que aprofitin al màxim els avantatges de la tecnologia digital.

Dades de contacte:

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h

A Pacoimsa, la impressió digital és una porta a la creativitat sense límits. Descobreix com podem transformar les teves idees en peces visuals impressionants i tàctils que expliquin la teva història de manera única i memorable.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto