Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Impressió en continu

Impresión en continuo
La tecnologia de sempre

Impressió en continu

Disposem de màquines rotatives capaces d’imprimir fins a 8 colors (4+4 tintes) ia doble amplada, facilitant així la producció de grans quantitats. Mailings massius, paperetes electorals o grans consums de factures, albarans, cartes o altres tipus de documents, tant en continu com en sortida full a full.

També disposem de maquinària per poder col·lectar fins a 6 fulles (paper continu fins a 6 punts, producció de jocs solts o per poder confeccionar talonaris).

Impressió en Continu: La Tecnologia de Sempre per a les teves Necessitats Actuals

A Pacoimsa, hem mantingut la nostra dedicació a la impressió en continu, una tecnologia que n’ha demostrat el valor al llarg del temps. La nostra història al món de la impressió s’entrellaça amb els avenços tecnològics i les necessitats canviants dels nostres clients. A mesura que evolucionem, hem mantingut l’essència de la impressió en continu però amb un toc modern i eficient.

Un llegat de qualitat i confiança:

Des de la nostra fundació el 1980 per Domingo Esteo, hem establert un llegat de qualitat i confiança en la impressió. La tecnologia d’impressió continua continua sent una part integral de la nostra oferta de serveis, i aquesta tradició ha continuat a mesura que ens adaptem als nous desafiaments del món modern.

Capacitat de Producció Ampliada:

Les nostres màquines rotatives són veritables obres mestres de l’enginyeria, capaces d’imprimir fins a 8 colors (4+4 tintes). La flexibilitat d’aquestes màquines i la seva capacitat d’imprimir a doble amplada ens permeten complir projectes de gran envergadura, com ara mailings massius i paperetes electorals. Les grans quantitats ja no són cap problema; les fem servir amb facilitat sense comprometre la qualitat.

Satisfer Diverses Necessitats:

A Pacoimsa entenem que cada client és únic i té diferents necessitats d’impressió. La nostra oferta de serveis en impressió en continu abasta una àmplia gamma de documents essencials per a les operacions empresarials. Ja sigui que necessiteu factures, albarans, cartes o altres tipus de comunicacions, estem preparats per proporcionar-vos solucions d’impressió precises i professionals.

Flexibilitat i Personalització:

La nostra maquinària avançada no només ens permet produir grans quantitats de manera eficient, sinó que també ens brinda la flexibilitat necessària per satisfer necessitats específiques. Oferim la capacitat de col·lectar fins a 6 fulles, cosa que ens permet crear jocs solts o talonaris per a una organització impecable. La teva comoditat i satisfacció són la nostra prioritat.

Compromesos amb l’Excel·lència:

A Pacoimsa, ens enorgulleix no només la nostra història, sinó també la nostra dedicació contínua a la qualitat i l’eficiència. La nostra inversió en tecnologia d’avantguarda demostra el nostre compromís d’oferir-te resultats impressionants a cada projecte. La qualitat és el nostre segell distintiu i la nostra passió.

Com contactar-nos:

Si esteu interessats en descobrir com els nostres serveis d’impressió en continu poden beneficiar el vostre negoci, no dubteu a contactar-nos. Pots completar el nostre formulari de contacte en línia, trucar-nos directament o visitar-nos a les nostres instal·lacions a Rubí (Barcelona).

Dades de contacte:

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h

Estem ansiosos per escoltar les teves necessitats i treballar amb tu per complir les teves expectatives d’impressió en continu. Confieu en Pacoimsa per oferir-vos solucions d’impressió fiables i d’alta qualitat que s’adaptin als vostres requisits únics.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto