Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Impressió en offset

Impresión Offset
MÉS OPCIONS

Impressió en offset

Disposem de màquines planes (offset) de fins a 5 cossos, que ens permeten imprimir en quadricromia + Pantone directe o envernissats, en diverses mides fins al format 70x100cm.

Impressió a Offset: Capturant l’Essència del Color i la Precisió

A Pacoimsa, la nostra passió per la impressió s’estén a l’impressionant món de l’òfset. Aquesta tècnica clàssica ha esdevingut una forma d’art en si mateixa, i la nostra experiència i compromís amb la qualitat ens permeten portar-la al nivell següent.

Màquines Planes d’Última Generació:

La nostra impressió en òfset és recolzada per màquines planes d’última generació, que abasten fins a 5 cossos. Això vol dir que tenim la capacitat d’imprimir en quadricromia, oferint una àmplia gamma de colors i tons per capturar detalls excepcionals i crear impactants obres d’art impreses. A més, tenim la flexibilitat d’afegir Pantone directe o envernissats, cosa que permet personalitzar cada projecte d’acord amb les necessitats específiques.

El Llenguatge dels Detalls:

L’òfset és una tècnica que destaca per la seva capacitat per capturar els detalls més subtils amb una claredat impressionant. El nostre equip d’experts en impressió entén com aprofitar al màxim aquesta tècnica, garantint que cada matís i cada línia es reflecteixin amb precisió a cada impressió. És l’atenció a aquests detalls el que fa que les nostres impressions a òfset siguin realment inigualables.

Formats Versàtils:

A Pacoimsa, creiem a donar curs a la creativitat. És per això que oferim impressions en òfset en una varietat de mides, incloent formats fins a 70x100cm. Aquesta versatilitat ens permet treballar en projectes de totes les mides, des de peces petites i elegants fins a creacions de gran impacte.

El Toc Final: Envernissats i Pantone Directe:

A més de la quadricromia, afegim un toc de distinció a les nostres impressions en òfset a través de l’opció de Pantone directe o envernissats. Aquestes addicions no només realcen la bellesa visual, sinó que també hi afegeixen una dimensió tàctil que transforma una simple impressió en una experiència sensorial completa.

Passió per la Perfecció:

A Pacoimsa, ens apassiona la impressió en òfset. És una tècnica que requereix mestratge i dedicació, i estem compromesos a assolir la perfecció en cada impressió que creem. Ja sigui que necessitis impressions vibrants i cridaneres o subtils obres mestres, el nostre equip està llest per fer realitat la teva visió.

Contacta amb Nosaltres:

Si estàs buscant la màxima qualitat i precisió a les teves impressions en òfset, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem disponibles per discutir els teus projectes i oferir solucions personalitzades que s’adaptin a les teves necessitats úniques.

Dades de contacte:

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h

A Pacoimsa, la impressió en òfset és més que un procés, és una expressió artística que porta les teves idees a un nivell completament nou. Descobreix la màgia de la precisió i la bellesa a cada impressió.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto