Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Serigrafia / Tampografia

TOT EL QUE POT IMAGINAR

Serigrafia / Tampografia

Aquests tipus d’impressió ens permeten fabricar o marcar materials publicitaris per a campanyes de màrqueting en diverses tintes.

Samarretes, gorres, pols, clauers, bolígrafs, etc.

Tot allò que Puguis Imaginar: Serigrafia i Tampografia a la teva Mesura.

A Pacoimsa, creiem en la màgia de la personalització i la versatilitat en la impressió. Els nostres serveis de serigrafia i tampografia són la manifestació d’aquesta creença, permetent fabricar i marcar una àmplia varietat de materials publicitaris de manera única i atractiva per a campanyes de màrqueting impactants.

Personalització sense Límits.

La serigrafia i la tampografia són tècniques que ens donen la llibertat de personalitzar una àmplia gamma de productes publicitaris en diferents colors i dissenys. Des de samarretes i gorres fins a pols, clauers, bolígrafs i més aquestes tècniques ens permeten plasmar les teves idees creatives en pràcticament qualsevol objecte.

Impacte Visual Durador.

La nostra serigrafia i tampografia destaquen per la seva capacitat per crear impressions nítides i vívides. Ja sigui que vulguis imprimir el teu logotip, eslògan o disseny en productes promocionals, aquestes tècniques garanteixen que el teu missatge es destaqui amb claredat i durabilitat.

Efectivitat en Màrqueting.

Entenem que la personalització i la qualitat són essencials per a lèxit de les teves campanyes de màrqueting. La nostra serigrafia i tampografia ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu, cosa que et permet maximitzar l’impacte de la teva inversió publicitària.

Solucions creatives.

La nostra experiència en serigrafia i tampografia va més enllà de la mera impressió. Treballem amb tu per desenvolupar solucions creatives que s’adaptin als teus objectius de màrqueting. Ja sigui que necessitis productes promocionals per a esdeveniments, regals corporatius o articles de marca, som aquí per transformar les teves idees en realitat.

Contacta amb Nosaltres.

Si cerques una manera efectiva i atractiva de portar les teves campanyes de màrqueting al següent nivell, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem disponibles per discutir els teus projectes i oferir solucions personalitzades que s’adaptin a les teves necessitats específiques.

Dades de contacte:

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h.

A Pacoimsa, la serigrafia i la tampografia són les eines que converteixen les teves idees en productes personalitzats i memorables.

Descobreix com et podem ajudar a deixar una impressió duradora al teu públic objectiu amb solucions úniques i atractives.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto