Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Serveis

La nostra àmplia gamma de serveis a la teva disposició
Impressió en continu
La tecnologia de sempre

Impressió en continu

Disposem de màquines rotatives capaços d’imprimir fins a 8 colors (4 + 4 tintes) i a doble ample, facilitant així la producció de grans quantitats. Mailings massius, paperetes electorals o grans consums de factures, albarans, cartes o altres tipus de documents, tant en continu com en sortida fulla a fulla.

També disposem de maquinària per a poder col·lectar fins a 6 fulls (paper continu fins a 6 gols, producció de jocs solts o per poder confeccionar talonaris).

Més opcions

Impressió en offset

Disposem de màquines planes (òfset) de fins a 5 cossos, que ens permeten imprimir en quadricromia + Pantone directe o envernissats, en diverses mesures fins al format 70x100cm.

Impressió Offset
Impressió digital
Noves tecnologies

Impressió digital

Disposem de 2 màquines per a impressió digital (una per a color i una altra per blanc i negre) fins a format A3 +. Això ens permet imprimir gran quantitat de gramatges, així com tipus de paper. A més, disposem de la possibilitat de poder imprimir or i plata.

Comptem també amb maquinària auxiliar per poder enquadernar tot tipus de llibres, dossiers o altres tipus de documents que requereixin un posterior manipulat.

Targetes de visita, targetes, etiquetes, flyers, carpetes en petits tiratges, etc.

No només en petit format

Gran format

Disposem de diversos traçadors en diferents amples i amb diferents possibilitats d’acabats, com ara tinta blanca. També disposem d’una maquina per imprimir en plànol que ens permet imprimir materials de fins a 5 cm de gruix.

A més, també disposem d’una taula de tall i fresat que facilita l’acabat de materials per a esdeveniments.

Cartelleria en gran format, Roll-Up s, corporis, vinils impresos i de tall, lones, displays, etc.

Impressió gran format
Serigrafia i tampografia
Tot el que puguis imaginar

Serigrafia / Tampografia

Aquests tipus d’impressió ens permeten poder fabricar o marcar materials publicitaris per a campanyes de màrqueting en diverses tintes.

Samarretes, gorres, polos, clauers, bolígrafs, etc.

Qualitat fotogràfica

Sublimació

A través d’aquest nou sistema podem imprimir diversos tipus de material tèxtil amb qualitat fotogràfica i sense límits de colors, oferint així una àmplia gamma de possibilitats per a productes promocionals o de control i accés.

Sublimació
Acabats i manipulats
Fins al final

Acabats i manipulats

Comptem amb un ampli espai i amb tot tipus de maquinària per a poder efectuar el procés d’acabat o de manipulat que molts treballs requereixen després de ser impresos.

Plegadores, màquines d’alçar, encoladores…

Imagini, nosaltres ho creem

Disseny i maquetació

La nostra empresa disposa també d’un servei de disseny i maquetació per poder crear o realitzar tot tipus de treballs que a vostè se li ocorrin.

L’ajudem a reflectir les seves idees sobre el paper o qualsevol altre material que puguem imprimir.

Disseny i maquetació
Pàgines Web
Benvinguts al digital

Pàgines Web

El nostre departament de disseny li ofereix també la possibilitat de crear la seva pròpia pàgina web a mida per al seu negoci / empresa, permetent així ser present en el món digital, imprescindible avui dia.

Si disposa ja de pàgina web, podem revisar o optimitzar la seva pàgina per millorar el seu funcionament, així com el seu posicionament.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o socilitud de pressupost.

    Contacte