Pacoimsa - Servicios integrales en artes gráficas

Papel Continuo Impreso, S.A.
Carrer Lisboa, 7
Polígon Industrial Cova Solera
08191 Rubí (Barcelona)
935 86 28 71
pacoimsa@pacoimsa.es

Dilluns a Divendres 8:00h a 14:00h

 

Sublimació

Sublimació

QUALITAT FOTOGRÀFICA

Mitjançant aquest nou sistema podem imprimir diversos tipus de material tèxtil amb qualitat fotogràfica i sense límits de colors, oferint així una àmplia gamma de possibilitats per a productes promocionals o de control i accés.

Qualitat Fotogràfica: Sublimació que Eleva els teus Dissenys

A Pacoimsa, estem compromesos a oferir solucions d’impressió que destaquin per la seva qualitat fotogràfica excepcional. La sublimació és una tècnica innovadora que ens permet portar els teus dissenys a un nou nivell de detall i color, sense límits de colors ni restriccions a la creativitat.

Impressió Tèxtil d’Alta Qualitat

La sublimació és una tècnica revolucionària per imprimir en diversos tipus de material tèxtil. El que la fa excepcional és la seva capacitat per assolir una qualitat fotogràfica que captura fins i tot els detalls més subtils dels teus dissenys. Cada color, ombra i matís es reprodueix amb una precisió sorprenent.

Sense Límits de Colors

Un dels avantatges més destacats de la sublimació és la llibertat il·limitada de colors. Tant se val com intricat sigui el teu disseny, no hi ha restriccions a la paleta de colors que pots utilitzar. Això vol dir que els teus productes promocionals o de control i accés poden ser veritablement únics i cridaners.

Versatilitat en Aplicacions

La sublimació obre un món de possibilitats per a productes personalitzats. Des de samarretes i tèxtils de moda fins a articles promocionals com tasses, coixins, fundes de telèfon i més, estem preparats per imprimir els teus dissenys en una àmplia varietat de substrats.

Durabilitat i Resistència

A més de la qualitat fotogràfica, la sublimació ofereix una durabilitat excepcional. Els colors no s’esvaeixen amb el temps ni es desprenen amb el rentat, cosa que garanteix que els teus productes mantinguin la seva bellesa i atractiu durant molt de temps.

Col·laboració Creativa

A Pacoimsa, estem a punt per col·laborar amb tu a cada pas del procés de sublimació. Des de la selecció de materials fins a l’optimització de dissenys, treballem junts per assegurar-nos que les vostres idees es tradueixin perfectament en productes impresos.

Contacta amb Nosaltres:
Si cerques una manera efectiva i atractiva de portar els teus dissenys al següent nivell, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem disponibles per discutir els teus projectes i oferir solucions personalitzades de sublimació que s’adaptin a les teves necessitats específiques.

Dades de contacte:

Adreça: Carrer Lisboa, 7, Pol. Ind. Cova Solera, 08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: +34 935 86 28 71
Correu Electrònic: pacoimsa@pacoimsa.es
Horari d’Atenció: Dilluns a divendres, 8:00 ha 14:00 h

A Pacoimsa, la sublimació és més que una tècnica d’impressió, és la manera com transformem els teus dissenys en obres d’art vivents. Descobreix com podem convertir les teves idees en productes que sorprenguin i delectin el teu públic objectiu amb qualitat fotogràfica inigualable.

Contacta amb nosaltres

Consulta’ns

Estem encantats d’ajudar-te amb qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost.

    Contacto